g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

Flux
FESTIVAL DE VÍDEO D'AUTOR
www.fluxfestival.org

14 DESEMBRE 2021 - 9 GENER 2022

Setzena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

FLUX centra el protagonisme en els autors de vídeo i ofereix un espai perquè puguin donar a conèixer la seva feina.

Aquesta potenciació del coneixement dels autors es porta a terme de diferents maneres, entre d’altres, promovent la producció videogràfica i la documentació sobre els autors.

entrada gratuïta a tots els actes

SANTA MÒNICA
La Rambla, 7. 08002 Barcelona
www.artssantamonica.cat

 Influx Festival
www.influxfestival.org

23, 24, 25, 26, 27 i 28 novembre 2021

Vuitena edició del festival INFLUX [vídeo a escena], dedicat a les arts escèniques audiovisuals.

INFLUX és un festival interdisciplinari de noves tendències escèniques on s'utilitza el vídeo i el món digital com a eina fonamental d'expressió artística.

INFLUX vol potenciar la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers i creadors escènics que, partint de diferents llenguatges contemporanis, utilitzen la interdisciplinarietat del vídeo i les possibilitats dels entorns digitals i dels sistemes interactius per desenvolupar els seus projectes escènics.

Els artistes que participen en aquesta edició d’INFLUX són Mos Maiorum, Park Keito / Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa, The Followers, Josep-Maria Balanyà, Pere Faura, L'Autèntica & Jordi Teixidó i Tea Guarascio aka Kømmen.

INFLUX se centra en els creadors locals, vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però també està obert a la possibilitat de portar artistes de fora que per la seva rellevància i per ser poc coneguts aquí puguin ser d'interès per al públic i l'escena local.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció a molts creadors que es mouen en els espais fronterers que apareixen amb l'encreuament dels nous formats expressius. Un festival com aquest contribueix a oferir una visió més completa sobre la diversitat de la creació contemporània.

entrades
12 € compra online - 15 € taquilla
abonament 3 espectacles
30 € online - reserva:
taquilla@anticteatre.com
sessió infantil diumenge 28, 12h
5 € nens - 7 € adults online i taquilla
menors de 6 anys, entrada gratuïta

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com

 


Morningblind

Sandra Bossy-Retti / Gat


CAL CENS
Carretera de Carme, s/n. Carme
25 de setembre, 20 h
Aforament limitat. Cal confirmació.FluxClub
www.fluxfestival.org

FEBRER - NOVEMBRE 2021

Dotzena temporada de FLUX CLUB, una programació de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta, aforament limitat

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com