g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news


 

Flux
FESTIVAL DE VÍDEO D'AUTOR
www.fluxfestival.org

13 DESEMBRE 2016 - 8 GENER 2017

Onzena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

Aquest any els autors centrals del festival són ADOLF ALCAÑIZ, ANTONI MUNTADAS i RROSE PRESENT, amb PROJECCIONS MONOGRÀFIQUES, COL·LOQUIS amb els autors i l’estrena dels seus AUTORETRATS, obres inèdites encàrrec del festival.

A més, presentem la videoinstal·lació silenciosa FLUX MUT amb l’obra de *) ABU ALI TONI SERRA Siete contemplaciones i la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VideoCapsa, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits dels autors VICENT ARLANDIS, FERNANDO BAÑOS, MANEL BAYO, CAROLINA CABRERIZO, NURIA CANAL, ALBA CORRAL + DARIUSZ MAKARUK, MANEL MUNTANER, OLGA PONOKO & JAVIER GUERRA, TXALO TOLOZA i ZAVAN FILMS.

I com a acte inaugural comptem amb l’actuació de TUIA CHERICI & MASAHIKO UEJI amb l’espectacle Manucinema.

Tots aquests actes tenen lloc a ARTS SANTA MÒNICA de Barcelona.

entrada gratuïta a tots els actes

ARTS SANTA MÒNICA
La Rambla, 7. 08002 Barcelona
www.artssantamonica.cat

 

 


 

Influx Festival
www.influxfestival.org

ANTIC TEATRE 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26 i 27 NOV 2016

Tercera edició del festival INFLUX [vídeo a escena], dedicat a les arts escèniques audiovisuals.

INFLUX vol potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en aquests espais fronterers i híbrids. Els protagonistes d'aquesta edició seran Miguel Andrés, Mark Cunningham + Arnau Sala + Sílvia Mestres, Josep Pedrals + Gerard Valverde, JimJak, Eugenio Tisselli, Almudena González Vega & Cristina Rosales, Truna i Fuego.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però també oberta a artistes d’altres llocs. Vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

Entrades 10 €

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com

 

 


 


 

Gran Teatro Amaro

Tour Nu

DISSABTE 17 SETEMBRE. 17h
Antigues Escoles - Ajuntament
Sta. Maria de Miralles (carretera Igualada-Valls C-37)

DISSABTE 17 SETEMBRE. 21h
Centre Excursionista Queralt. Cal Nialet
Santa Coloma de Queralt

DIUMENGE 18 SETEMBRE. 20h.
Jardins de la Casa Canals
Tarragona
¨Santa Tecla 2016¨

DILLUNS 19 SETEMBRE. 20h
NOOK NOOK
Nou de la Rambla, 143. Barcelona

DIMARTS 20 SETEMBRE. 20h
NOOK NOOK
Nou de la Rambla, 143. Barcelona

DIJOUS 22 SETEMBRE. 20,30h
Presentació del film-documental ¨Poder Mirar als Ulls¨
amb actuació posterior de Gran Teatro Amaro
Sa Possessió
Palma de Mallorca

DIVENDRES 23 SETEMBRE. 23h
HORTELLA D'EN COTANET
Carretera Palma-Manacor sortida 34. Sant Joan (Mallorca)

DISSABTE 24 SETEMBRE. 21h
S'Embat
Estrench-Ses Covetes (Mallorca)

DIUMENGE 25 SETEMBRE. 12h
Can Moix
Felanitx (Mallorca)

DIJOUS 29 SETEMBRE. 20h
OCTUBRE, CCC
València

DIVENDRES 30 SETEMBRE. 20h
Casa de la Cultura
Manises

DISSABTE 1 OCTUBRE. 21h
FIRA I FESTES DE GANDIA (Pl. del Prado)
Gandia

DIUMENGE 2 OCTUBRE. 20h
L'Escenari
Alcoi

www.granteatroamaro.com


 

G3G Records: Poder mirar als ulls

Documental sobre el segell.

dimarts 6 de setembre a les 20h
Cinemes Girona
c. Girona, 175. Barcelona

(+ informació)


 

Gran Teatro Amaro

Holanda / Holland. 2016

14-06
Theater De Purmaryn
Purmerend

15-06
De Kwekerij
Bussum

19-06
Cultuur Boerderij
Westelbeers

www.granteatroamaro.com

 

 

Con la batería a cuestas
ORIOL PERUCHO (1954-2016). Músico, fundador de Perucho's

Oriol Perucho fue el baterista y alma de Perucho's, legendario grupo del underground barcelonés de los años setenta. Una formación musical que se movía en la frontera del rock experimental y el jazz más inclasificable. Dejaron tras de sí un par de discos y una impronta indeleble en la memoria de aquellos tiempos dominados en Barcelona por el sonido layetano. Perucho's es uno de esos grupos que no se olvidan. El carisma de Oriol Perucho, que falleció ayer (*) en Barcelona a causa del cáncer, tuvo mucho que ver. Tenía 61 años.

La impronta de Perucho también dejó huella en las formas rupturistas de las otras formaciones musicales en las que participó después, en grupos como Tropopausa, Koniek o Els Anciens. Hijo del escritor Joan Perucho, Oriol se enfrentó muy pronto a la autoridad paterna y decidió seguir su propio camino. Perucho's, como grupo, nació en 1972. "En aquella época no nos fijábamos en lo que musicalmente se hacía aquí; nuestros referentes eran de fuera", recordaba el mismo Perucho en un encuentro con Jordi Bianchoto en el 2014, a raíz del lanzamiento de un nuevo disco de Perucho's en más de 35 años. Sus referencias eran el jazz libre de Ornette Coleman y Archie Shepp; los Beatles más psicodélicos, y grupos asociados al sonido Canterbury.

Sin olvidar la new wave neoyorquina y la música que creció, también en Nueva York, alrededor de la Knitting Factory. "Arto Lindsay es un músico con el que puedo identificarme", explicaba Perucho al periodista en aquel encuentro en el que hablaba del progresivo cambio de sus gustos y actitudes: "Me gusta que la composición tenga estructuras; la música libre todo el tiempo puede cansar. La música también es entretenimiento y no puedes esperar que el público babee de placer con un solo de 20 minutos.

Al fin y al cabo se trata de comunicar". En 1987, ajeno a modas y tendencias, fundó el grupo Moisés junto con el saxofonista Pep Pascual y el guitarrista Conrado T. Costa, una formación de referencia en la escena musical de vanguardia, cuando la música popular estaba dominada por la movida madrileña. "Fue aquella una época bipolar de euforia y desánimo", escribía el mismo Perucho en el librito que acompañó la publicación de las grabaciones en directo del grupo realizada en el 2013 por La Olla Expréss.

En lo musical, Oriol Perucho ha sido un artista inclasificable. En lo personal resultaba tan inesperado y sorprendente como impasible y curioso en su faceta artística. Un transgresor tranquilo que no quería hacerse notar. Te dejaba impresionado, desde su seriedad sin aspavientos, en la distancia corta de la conversación, cuando contaba, por ejemplo, recuerdos sobre su vida de legionario. En África, en los tiempos de la Marcha Verde. Un tiempo que en buena medida lo pasó en el calabozo.

O aquella historia que lo definía a ojos de sus amigos, cuando contaba que atravesó la ciudad con su batería a cuestas. Ante un bolo inminente, se quedó abandonado por el transporte previsto. Entonces, ni corto ni perezoso, cargó con su batería, pieza a pieza y calle a calle, por turnos, primero los platos y después el bombo y todo lo demás. Sin perder los nervios y sin detenerse. Hasta que llegó a su destino, horas más tarde. A tiempo para actuar.

Oriol Perucho, según definición admirada de su compañero de mil batallas, Martí Sans, ha sido un creador "comprometido con la innovación y la experimentación. De una fidelidad insobornable a sus principios, tanto en lo artístico como en lo personal".

(*) 16 de enero de 2016

SALVADOR LLOPART
La Vanguardia

 

 

FluxClub
www.fluxfestival.org

FEBRER - NOVEMBRE 2016

Setena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col.loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d’autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col.lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com

 

 

CaboSanRoque
INSTAL.LACIÓ SONORA ”EQUILIBRIS PRECARIS”
AL PUNTAL-LABORATORI DE LES ARTS DE BANYOLES

del 23 de gener al 5 de febrer de 2016, tardes de 16h a 20h
inauguració 22 de gener a les 20h

entrada gratuïta

www.fundaciolluiscoromina.org