g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

Flux Summa

Habitual Video Team, organitzadors del festival de videocreació FLUX, oferirem una sessió mensual amb una selecció de peces extretes de SUMMA, el nostre arxiu videogràfic d’actuacions de música i poesia experimentals a Barcelona gravades des del 1990 fins a l’actualitat en espais com Communiqué, Sidecar, Zeleste, KGB, CCCB, Fundació Miró, Teatre Malic, Heliogàbal, CaixaForum, Arts Santa Mònica, Conservas, Antic Teatre, Teatreneu, diversos Centres Cívics, etc.

sessió 1. Dimarts 11 gener 2022. 19 h a 20:15 h

SANTA MÒNICA. SALA BAR (planta 1)
entrada gratuïta, aforament limitat
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Dimarts-de-video

G3G Records i el G’s Club
projecció vídeo + col·loqui, amb la presència de Gat i Glòria Basté

G3G Records és un segell discogràfic creat a Barcelona l’any 1989 per Gat, Guillem Castaño i Glòria Basté, que va néixer per omplir el buit existent en l’escena musical catalana i estatal pel que fa a l'edició i distribució de propostes musicals que no seguien els estrictes cànons comercials, sinó que arriscaven, innovaven i experimentaven. Com que el problema de la difusió d’aquests treballs no se solucionava només amb l’edició discogràfica sinó que calien escenaris on els músics poguessin ensenyar el que feien en directe, van crear a Barcelona el G’s Club, una programació setmanal que va tenir lloc cada dimarts durant tretze anys, des de 1991 fins al 2004.

El segell continua viu i aquest any celebra el seu 33è aniversari.

www.g33grecords.com

Es projectarà el vídeo G’s Club Sampler 1991-1998 (1998, 28 min), recopilació d'actuacions realitzades al G's Club durant els anys 1991 a 1998 a Barcelona, inicialment a la sala Communiqué (1991-1995) i després a la sala Sidecar (1995-1998).

organitza Habitual Video Team
(Lis Costa & Josep M. Jordana)

www.summa-hvt.org
www.fluxfestival.org